Flexibele opleiding

Onze flexibele opleiding wordt volledig aangepast aan je persoonlijke omstandigheden, dus de tijden dat je lest worden aangepast aan school- of werktijden. Je mag zelf aangeven waar je opgehaald wilt worden: bijvoorbeeld thuis, op school of van je werk!

In overleg proberen we wel in een relatief korte periode naar een praktijkexamen toe te werken. Dit is wél afhankelijk van een eventuele wachttijd van examens bij het cbr. 

De flexibele opleiding wordt, net zoals de 10-daagse opleiding, voorafgegaan door een vrijblijvende intest/proefles van 90 minuten. Tijdens deze intest gaan we met je rijden. In de evaluatie krijg je te horen welke rijopleiding het beste bij je past en hoeveel lessen je nodig zult hebben.
Dit bieden we dan aan in de vorm van een pakket inclusief de Tussentijdse Toets en (1e) Examen bij het CBR. Dus bij ons geen extra lessen/kosten tijdens je rijopleiding. Wat we met elkaar afgesproken hebben, gaan we ook realiseren: direct slagen voor je rijbewijs! 

Het is natuurlijk ook mogelijk om per uur of anderhalf uur te lessen (losse lessen). De tijden dat je lest worden ook weer aangepast aan school- of werktijden. Aan de hand van je vorderingen worden de tussentijdse toets en het praktijkexamen tijdens de opleiding voor je aangevraagd.

Een rijles duurt bij onze rijschool 60 minuten of 90 minuten, dus een vol uur of anderhalf uur. We rijden geen lessen van 45 of 50 minuten.
 

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoon:
06-15 46 46 02

E-mail: info@rijopleidingemmen.nl

Adres:
Middenhaag 269
7815 NH Emmen