Flexibele opleiding

Onze flexibele opleiding wordt volledig aangepast aan je persoonlijke omstandigheden, dus de tijden dat je lest worden aangepast aan school- of werktijden. Je mag zelf aangeven waar je opgehaald wilt worden: bijvoorbeeld thuis, op school of van je werk!

In overleg proberen we wel in een relatief korte periode naar een praktijkexamen toe te werken. Dit is wél afhankelijk van een eventuele wachttijd van examens bij het cbr. 

De flexibele opleiding wordt, net zoals de 10-daagse opleiding, voorafgegaan door een vrijblijvende intest/proefles van 90 minuten. Tijdens deze intest gaan we met je rijden. We leren je de grondbeginselen van het autorijden en we kijken hoe je te coachen bent.

Het is mogelijk om per uur of anderhalf uur te lessen. De tijden dat je lest worden ook weer aangepast aan school- of werktijden. Aan de hand van je vorderingen worden de tussentijdse toets en het praktijkexamen tijdens de opleiding voor je aangevraagd.

Een rijles duurt bij onze rijschool 60 minuten of 90 minuten, dus een vol uur of anderhalf uur. We rijden geen lessen van 45 of 50 minuten.
 
ZOMERACTIE!!

Wil je deze zomer 109,= euro !! besparen? Maak een afspraak voor een gratis intest én ontvang een gratis digitale theorie-opleiding van I-theorie/PlanGo bij je inschrijving!


Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoon:
06-30291038

E-mail: info@rijopleidingemmen.nl

Adres:

Postduif 11
7827 ND Emmen