Actie

Actie: iTheoriecursus

Voor de 10-daagse opleiding is het heel belangrijk dat je je theoriecertificaat vóór de aanvang van de rijlessen hebt behaald. Dit is ook aan te bevelen bij de flexibele opleiding.

'E-learning is de toekomst'

Als je besluit bij onze rijschool te komen rijden, bieden we je, als je een pakket neemt, een complete online theoriecursus aan voor 40 euro! De werkelijke waarde van deze cursus is € 69,=! (zie de site van iTheorie).

Met deze cursus van iTheorie kun je makkelijk bestuderen en oefenen op tijdstippen, dat het jou uitkomt. Door de opzet van de cursus, met video's en gesproken tekst, animaties en ook leesteksten met foto's is deze cursus zowel geschikt voor snelle leerlingen als voor leerlingen met bijvoorbeeld dyslexie die het graag op hun eigen tempo willen doen. 
Ook kun je veel leren van de praktijkinstructie-filmpjes. Zo weet je precies wat je te wachten staat met de rijles. En ná je rijles kun je alles wat je geleerd hebt nogmaals thuis bekijken. We gebruiken deze methode ook op de iPad in de lesauto!

Je hebt tijdens de opleiding onbeperkt toegang tot de cursus; inclusief het oefenen van examens!

Theorie-examen reserveren

Via de site van het CBR kan het theorie-examen gereserveerd en betaald worden. Je kunt dan kiezen uit verschillende examenplaatsen zoals bijvoorbeeld in Hoogeveen en Groningen. In Emmen wordt het theorie-examen niet afgenomen.

ACTIE:
Theorie-cursus van iTheorie vanaf 1 januari 2019!
Schrijf je nu in (contact) en profiteer direct van deze unieke kans!
 

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoon:
06-15 46 46 02

E-mail: info@rijopleidingemmen.nl

Adres:
Middenhaag 269
7815 NH Emmen