Recensies

Een greep uit de onze Facebook recensies:

Selina van der Meer - Top rijopleiding! Goed geregeld, wordt goed naar je geluisterd! Je merkt dat ze er plezier in hebben en begeleiden je van wegpiraat tot een Verstappen! Bedankt Rijopleiding Emmen!!


Patrick Bloemsma - Goeie rijschool !! - echt een aanrader voor iedereen. - Goeie planning en leerzame lessen - en niet te vergeten super gezellig !!


Margriet Homans-de Jonge! - Van te voren een duidelijke les planning. Altijd op tijd en echt afgesproken les tijd benutten. Prima en rustige, en duidelijke uitleg tijdens de lessen. Geeft goed aan hoever de cursist is. Is er begaan mee, theorie toets, tussentijdse toets en het praktijk examen. Kortom prima rijschool. - Bedankt Cor, Carla en Lisanne. Lisette mist de gezelligheid van de lessen maar rijdt er lekker op los met begeleiding.


Dirk Van Iterson - Beter laat dan nooit (Sorry Cor!) Geweldige rijschool met goede en flexibele begeleiding! In 10 dagen mijn rijbewijs gehaald met dank aan het nodige geduld, inzet en pushen van Cor...bedankt! Hele ervaring (van eerste contact tot aan laatste les) erg vriendelijk en flexibel allemaal.


Sanne Lukassen - Niet zo maar een rijopleiding! Ze staan altijd voor je klaar, lessen zijn nooit saai, ik beleefde altijd wel iets bijzonders en dat in Emmen! Haha. Bedankt :D


An Nette - Engelengeduld en tomeloze inzet. Dank voor de passende begeleiding en gezelligheid!


Melissa Vording
Leuke rijschool, ik heb veel geleerd en heb ook plezier gehad tijdens de lessen. Cor, Carla en Lisanne, bedankt voor alles.
Uiteraard zijn wij erg blij met deze aardige woorden, bedankt allemaal!

Als je meer recensies wil lezen: like onze facebookpagina.