10-daagse opleiding

Wil je op een snelle manier je rijbewijs halen, kies dan voor een spoedopleiding, de 10-daagse opleiding.

In tegenstelling tot andere rijscholen krijg je bij onze rijschool een spoedopleiding die op jou persoonlijk is afgestemd, een spoedopleiding op maat. 

Procedure van de 10-daagse opleiding

Allereerst doe je een intest van 90 minuten. Tijdens deze intest gaan we met je rijden. In de evaluatie krijg je te horen welke rijopleiding het beste bij je past en hoeveel lessen je nodig zult hebben. Niet iedereen is geschikt voor een 10-daagse opleiding.

Je begint met de lessen op de maandag in de eerste week en je doet praktijk-examen op maandag in de derde week. Tijdens de tweede week ga je de Tussentijdse Toets doen bij het CBR. Deze toets is een soort proefexamen die je bij de examinator doet. Na de Tussentijdse Toets krijg je van de examinator te horen wat je eventueel nog beter moet doen. Samen met je instructeur ga je dan in je resterende autorijlessen de puntjes op de 'i' zetten, om zo goed mogelijk voorbereid naar het examen toe te gaan. Aan het eind van de tweede week doe je dan examen (onder voorbehoud van planning CBR).

Voorwaarde voor deze opleiding is wel dat je er 10 volle dagen vrij voor moet zijn. Je theorie-examen moet je in je bezit hebben voordat je aan deze opleiding begint.


 

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Telefoon:
06-30291038

E-mail: info@rijopleidingemmen.nl

Adres:

Postduif 11
7827 ND Emmen